ico Спробуйте новий дизайн сайту!

У Херсоні відбувся День спорту!

Дата, время
Понеділок, 15 Вересень, 2014

Свято на честь Дня спорту проходило на території ТРЦ Фабрика. На початку заходу глядачам презентували свої програми вихованці та тренери фітнес-клубу «Sport life»: дитяча танцювальна студія, групові фітнес-програми та, звичайно ж, шоу бодибілдерів від інструкторів Смоли Ігоря та Старовойтової Богдани. Під кінець цього блоку з драйвовим хореографічним номером виступив танцювальний колектив ЧУ-Style dance company.

Неймовірно екстремальної атмосфери, від якої перехоплює дух, святу додало шоу гімнастів від клубу спортивної акробатики «Best».

Також під час заходу були нагороджені переможці фотоконкурсу «Я люблю спорт»: Даня Ворсу, Таня Візниця, Олег Тур.

На честь Дня спорту на сцені ТРЦ «Фабрика» за спортивні досягнення урочисто нагородили нашу землячку Мерешко Єлизавету Данилівну, 4-разову чемпіонку та рекордсменку Європи з плавання серед параолімпійців. Нагадаємо, що з 4 по 10 серпня 2014 р. відбувався чемпіонат Європи з плавання серед параолімпійців в Нідерландах. Подарований сертифікат надає право отримати смартфон від компанії LG 19 вересня 2014 р. під час урочистої сесії міськради до Дня міста.

Основною частиною події став чемпіонат з «фабричних» змагань «Ігри патріотів». З майже 80 зареєстрованих учасників у фінал потрапило 6 команд по 6 гравців: «Реалісти», «Old School», «Екстремали», «Гойдалки», «Пандочки», «Кабас». Гравці брали участь у турнірах з: ерудиції, боулінгу, картингу, тенісу, скелелазіння, фігурного катання та проходження канатної траси. Команди отримали масу вражень та абсолютно нові емоції, якими з радістю ділилися між собою. Багато учасників уперше в житті відвідали атракціони, представленні на чемпіонаті, проте вони з величезним задоволенням дебютували та показали відмінні спортивні результати.

Турнірна таблиця розподілилася наступним чином:

1 місце — «Кабас»  34 бали.

2 місце  «Реалісти»  30 балів.

3 місце  «Екстремали»  27 балів.

Окрім трійки переможців нагороду отримала команда «Old School» за командний дух та активну підтримку своїх учасників у випробуваннях. Також подарунками були відзначені 2 сміливі дівчини, які брали участь в заїздах на картингах.

Щиро дякуємо нашим партнерам: боулінг-клубу «Lucky Strike», картинг-центру «Форсаж», льодовому катку «Метеор», гірськолижному клубу «Ski-club», мотузковому парку «Диво парк» та клубу настільного тенісу.

З Днем спорту, друзі! 

Читати далі...