ico Спробуйте новий дизайн сайту!

Sport Life виступив партнером пробігу «Cила у русі»

Дата, время
Понеділок, 20 Жовтень, 2014

19 жовтня за підтримки міського спортивного клубу «KM Running club» та футбольного клубу «Динамо (Київ)» у Києві пройшов осінній пробіг «Сила у русі».

 

325 учасників стартували на дистанціях 5 і 10 км, а також у дитячому забігу на 400м.

Вперше «KM running club» проводив пробіг разом зі славетним футбольним клубом «Динамо (Київ)». Легенди українського футболу, велика історія золотого клубу, славетні традиції — все це для підтримки бігового руху в нашому місті та на старті осіннього пробігу «Сила у русі».

Старт і фініш відбувся на стадіоні «Динамо» ім. Валерія Лобановського, траса проходила Петровською алеєю та Парковою дорогою до перехрестя з Дніпровським спуском.

Дистанції: 5 км для чоловіків (1 коло), 10 км для чоловіків (2 кола), 5км для жінок (1 коло). Та, звичайно ж, дитячий забіг на 400 м.

На дистанції разом з учасниками планували стартувати і футболісти ФК «Динамо (Київ)», але через перенесення тренувань на ранок 19 жовтня вони, на жаль, не змогли взяти участь у пробігу.

На дистанції 5 км у жінок перше місце посіла Євгенія Прокоф'єва («KM Running club») із результатом 17 хвилин 24 секунди, другою була Людмила Даниліна 17:42, третя — Олександра Азарова 18:34.

Серед чоловіків на дистанції 5 км із результатом 15 хвилин 15 секунд першим був Володимир Кіц, слідом за ним з відставанням в 40 секунд — Сергій Попов, третім прибіг Дмитро Ніколайчук («KM Running club») — 15:56.

На дистанції 10 км у запеклій боротьбі перемогу здобув Ігор Русс (31:20), другим був Руслан Пічников (МК «Тарас Бульба») — 31:21 і третім — Олександр Кузьмічов — 31:21.

Пробіг «Сила у русі» був організований за підтримки adidas, ТМ DANON, Athletic Events, мережі фітнес-центрів Sport Life, чоловічого журналу «MensHealth» і федерації Легкої атлетики міста Києва.

За допомогу та організацію пробігу висловлюємо особливу подяку футбольному клубу «Динамо (Київ)», Київській міській державній адміністрації та ДАІ міста.

Читати далі...