ico Спробуйте новий дизайн сайту!

Sport Life — партнер чемпіонату України з бодібілдингу WABBA

Дата, время
Понеділок, 10 Листопад, 2014

9 листопада у м. Лубни відбувся чемпіонат України з бодібілдингу, фітнесу та бодіфітнесу 2014.

Організатором турніру стала Полтавська обласна федерація бодібілдингу, керівником якої є Сергій Корнієнко. Співорганізатором також виступила мережа фітнес-клубів Sport Life. Основною метою проведення чемпіонату був відбір спортсменів для участі в чемпіонаті світу 2014 (Хельсинки, Фінляндія), а також збір коштів пораненим бійцям АТО.

Переможці чемпіонату визначались у 12 категоріях за сумою балів в обов’язковій та довільній програмах. Спортсменів, що посіли 1-3 місця у кожній категорії, нагородили дипломами та медалями. Абсолютним чемпіоном України серед чоловіків став Вадим Комарницький з міста Чернівці. Кубок абсолютної переможниці отримала киянка Ганна Синельникова, клієнтка клубу Sport Life Позняки.

Також у чемпіонаті взяли участь та досягли успіху тренери клубу Sport Life Позняки. У категорії «Models до 165 см» Савченко Марія завоювала бронзу, у категорії «Sport models» Александрова Віта посіла третє місце, а ось золото в категорії «Models понад 165 см» дісталось Газі Аллі. Дівчата запрошені до збірної та готуються до турніру «Міс Всесвіт» (Хельсінкі, Фінляндія).

Розважали гостей чемпіонату співачка Лія Сталь, київський колектив «НеверСтоп» та призер чемпіонату в категорії «сеньйори» Сергій Котунов.

Вітаємо наших переможниць з гідним виступом на змаганнях та бажаємо їм майбутніх перемог!

Читати далі...