ico Спробуйте новий дизайн сайту!

Відбувся Best Food Fest & Health за підтримки Sport Life!

Дата, время
Понеділок, 24 Листопад, 2014

У минулі вихідні, 22-23 листопада, Київ на два дні став столицею здорового способу життя. На трьох поверхах НСК «Олімпійський» розвернувся наймасштабніший фестиваль, спрямований на популяризацію здорового способу життя серед українців — «BestFood Fest & Health»! Захід зібрав під одним дахом понад 10 тисяч українців, об'єднаних однією ідеєю.

У цьому році на фестивалі було представлено понад 100 учасників: представники органічного ринку України, зелені технології, органічна косметика, майстер-класи шеф-кухарів та лекції фахівців щодо здорового харчування. Фуд-корти на території фестивалю представляли різні школи здорового харчування: аюрведична кухня, веганські та сироїдні культури, роздільне харчування. Найменші шанувальники здорового способу життя два дні надихались у дитячій зоні розвиваючими майстер-класами з малювання, кулінарії, англійської мови та іграми.

У 2015 році організатори пообіцяли фанатам здорового способу життя провести ще й здоровий пікнік під відкритим небом, щоб наблизитись до природи ще ближче.

Спортивним партнером заходу виступила мережа фітнес-клубів Sport Life.

Читати далі...