ico Спробуйте новий дизайн сайту!

Визначено головного переможця акції «8 мільйонів»!!!

Дата, время
П'ятниця, 3 Квітень, 2015

У Sport Life Караваєві Дачі Костіков Валерій зірвав фітнес-джекпот!

В останній день акції Валерію вдалось виграти головний приз — абонемент у будь-який фітнес-клуб терміном на 5 років — не тільки для себе, але й для своїх дітей. «Про розіграш фітнес-джекпота знав, але й не думав, що саме я стану переможцем! Прийшов після важкого робочого дня продовжити свій абонемент та взяти діткам абонементи — долучити дочок до спорту. А у підсумку ми з доньками стали фітнес-переможцями й тепер протягом 5 років можемо відвідувати клуби мережі Sport Life! Приємно здивований, що подібні акції можуть бути чесними — виграють не «свої», а звичайні клієнти! Дякуємо Sport Life, тепер точно від фітнесу та здорового способу життя не відкрутимось!», — поділився своєю радістю Костіков Валерій.

Протягом усього березня кожен, хто купував або продовжував абонемент у клуб Sport Life, автоматично ставав учасником безпрограшної лотереї. Усі учасники лотереї гарантовано вигравали подарункові сертифікати! «Ми раді констатувати той факт, що фітнес в Україні живий! Все більше людей долучається до фітнес-тусівки та обирає здоровий спосіб життя! Ми вітаємо щасливчика Костикова Валерія та його діток з виграшем та дякуємо за вибір нашої мережі!», — організатори акції — керівництво Sport Life.

Ця акція підійшла до кінця, але у Sport Life ще багато сюрпризів та приємних бонусів для клієнтів! Грайте і вигравайте разом зі Sport Life!

Читати далі...