ico Спробуйте новий дизайн сайту!

Ура! Визначилась найспортивніша родина Києва 2015!

Дата, время
Понеділок, 1 Червень, 2015

У неділю, 31 травня, на Хрещатику відбувся суперфінал чемпіонату Києва з сімейного спорту 2015.

Протягом 5 місяців в усіх районах Києва проходили відбіркові змагання, в яких взяло участь понад 150 сімей. З кожного району було відібрано по 2 кращі родини, які на День Києва змагались між собою за звання найспортивнішої сім'ї столиці.

В офіційній церемонії відкриття змагань взяв участь начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту міста Києва Трофімов О.С., який в урочистій  атмосфері і оголосив про відкриття змагань.

Змагання проводились у трьох видах естафет — «Футбол», «Хоккей» та «Баскетбол».  У чесній спортивній боротьбі звання чемпіона міста Києва з сімейного спорту здобула родина Губань, команда «Альпіна» (Шевченківський район). Друге місце посіла сім'я Білоус, команда «Блискавка» (Шевченківський район). Третє місце — сім'я Гнілоскуренко, команда «Веселі туристи» (Дніпровський район).

Родина Губань отримала головний подарунок чемпіонату — річні абонементи на всю родину до фітнес-клубу Sport Life. Усі учасники команд отримали подарунки від партнерів чемпіонату, а призери — кубки першості.

Вітаємо родину Губань з перемогою і до зустрічі на чемпіонаті Києва з сімейного спорту 2016! 

Читати далі...