ico Спробуйте новий дизайн сайту!

Sport Life підтримав «Пробіг під каштанами»!

Дата, время
Вівторок, 2 Червень, 2015

1 червня, у Міжнародний День захисту дітей, відбувся 23-й щорічний благодійний «Пробіг під каштанами».

Sport Life вже четвертий рік поспіль радий підтримувати наймасовішу спортивно-благодійну акцію «Пробіг під каштанами». В цьому році понад 7 500 киян вийшли на старт пробігу, щоб допомогти дітям з вродженими вадами серця. Крім зареєстрованих учасників, захід підтримали сотні гостей. Свою підтримку також висловив київський міський голова Віталій Кличко. У програмі пробігу було п'ять забігів: для спортсменів, забіг мужніх, пробіг у ходунках, дитячий забіг та благодійний.

Першими на старт «Пробігу під каштанами» вийшли наймолодші учасники. Діти від 4 до 14 місяців, які ще не вміють самостійно ходити, подолали 10-метрову дистанцію «Пробігу в ходунках», щоб показати, що бути соціально відповідальним та допомагати іншим можна вже з перших місяців життя.

Далі відбувся дитячий старт, участь в якому взяли колишні пацієнти Центру дитячої кардіології та кардіохірургії — «Команда здійсненної мрії». У цьому році у складі «Команди здійсненної мрії» бігла 241 здорова дитина.

Після були дані старти для спортсменів та благодійників. Не дивлячись на складність маршруту, учасники показали відмінні результати. Так, переможець забігу, Станіслав Маслов, подолав дистанцію пробігу (~4 700 м) всього за 13 хвилин 25 секунд!

Sport Life дякує всім за участь та до зустрічі на 24-му «Пробігу під каштанами»!

Читати далі...