ico Спробуйте новий дизайн сайту!

Sport Life — партнер етапу Кубку Європи з тріатлону!

Дата, время
Вівторок, 23 Червень, 2015

У суботу, 27 червня, у Києві пройдуть міжнародні змагання з тріатлону на олімпійську дистанцію — Kyiv ETU Triathlon European Cup.

260 учасників з 35 країн здолають олімпійську дистанцію 51, 5 км! 1 500 м професійні триатлоністи подолають уплав, 40 км проїдуть на велосипеді та 10 км пробіжать. Маршрут змагань буде проходити по історичній частині столиці України — усі гості й учасники тріатлону зможуть насолодитись красою та величчю міста Києва. Стартувати триатлоністи будуть з причалів на вулиці Набережно-Хрещатицькій, а фінішують на Контрактовій площі.

Спортивний захід такого масштабу подарує відмінний настрій, зарядить позитивом та енергією усіх учасників, глядачів, жителів та гостей столиці. Приходьте вболівати та насолоджуватись тріатлоном, а раптом наступного року й ви візьміть участь у змаганнях!

Kyiv ETU Triathlon European Cup відбудеться за підтримки Європейської Федерації Триатлону, Федерації Тріатлону України та Київської міської адміністрації. Sport Life виступить фітнес-партнером змагань.

Читати далі...