ico Спробуйте новий дизайн сайту!

За підтримки Sport Life відгримів перший спортфестиваль в Україні!

Дата, время
Понеділок, 22 Червень, 2015

20-21 червня в Івано-Франківську відбулося унікальне у своєму роді захід — спортивний фестиваль «40».

Вперше в Україні на одній площадці зібралось понад півсотні спортивних клубів з різних куточків країни! Протягом двох днів у парку імені Тараса Шевченка в режимі «нон-стоп» учасники фестивалю опановували різні види спорту, відвідували майстер-класи, брали участь у змаганнях. На спортфестивалі знайшлось місце і сім'ям з дітками-непосидами, і компаніям друзів, і професійним легкоатлетам, і злагодженим спортивним командам. Sport Life виступив фітнес-партнером фестивалю.

Перший фестивальний день відзначився прохолодною та дощовою погодою. Через це чимало запланованих заходів організаторам довелось перенести. Проте негода не завадила людям, які вирішили розважитись та активно відпочити. Протягом дня повноцінно функціонували 4 основні локації: мала сцена, велика сцена, поле для лазертагу та фітнес-сцена.

Божевільним та насиченим видався другий день спортфестивалю «40». Організаторам довелось провести церемонію відкриття та фінальні урочистості в один день. Цього дня практичними знаннями про безмежні можливості власного тіла і духу поділились з учасниками відомі легкоатлети України: Голтіс, Костянтин Божко, Юрій Сулик та інші.

Усім учасникам фестивалю запам'ятався перший всеукраїнський «ЧУ-ВА-Чікен чемпіонат», відбіркові турніри якого проходили протягом двох днів фестивалю. Родзинкою спортивного заходу, безумовно, стала постановка першого в Україні танцю міста!

Море позитивних емоцій, шалений заряд енергії на все літо та безліч приємних знайомств — ось, що перший спортфестиваль подарував всім учасникам! Усі залишились дуже задоволені та з нетерпінням очікують на наступний фестиваль!

Море положительных эмоций, безумный заряд энергии на все лето и множество приятных знакомств — вот, чем первый спортфестиваль одарил всех участников! Все остались безумно довольны и с нетерпением ждут следующего фестиваля!

Читати далі...