ico Спробуйте новий дизайн сайту!

Sport Life — на чемпіонаті України з триатлону!

Дата, время
Понеділок, 29 Червень, 2015

28 червня в Києві в рамках змагань Ocean Lava Ukraine вперше пройшов відкритий кубок України з триатлону на олімпійську дистанцію.

За перемогу в різних категоріях змагались понад 100 учасників. На чемпіонаті виступали професійні спортсмени, які неодноразово стартували на «залізній» та «напівзалізній» дистанціях. Маршрут змагань стартував на Оболонській Набережній та проходив центральними вулицями міста. Sport Life виступив спортивним партнером турніру.  

Перемогу в чемпіонаті України серед чоловіків здобув багаторазовий переможець чемпіонатів України, міжнародних змагань на дистанції Айронмен і Полуайронмен, чемпіон Світу ITU на довгій дистанції 2005 року — Віктор Земців, який фінішував з результатом 3:53:16.

У жінок з результатом 4:46:36 першою стала переможниця чемпіонату України серед юніорів 2008-2009 рр, суперспринт, роздільний старт 2012 р, чемпіонка України у складі команди в естафетах-мікст 2012 р, спортсменка з Дніпропетровська – Олександра Гришина.

У категорії любителів перемогу на дистанції здобули Дмитро Ткаченко (4:11:42) та Оксана Рябова (5:05:38). В естафетній категорії перемогу здобула команда SAPIK TEAM 1, яка показала час 3:58:23.

Переможці змагань були нагороджені грошовими сертифікатами, а також призами від спонсорів змагань, в тому числі й від Sport Life.

Читати далі...