ico Спробуйте новий дизайн сайту!

На пляжний волейбол разом зі Sport Life!

Дата, время
Понеділок, 6 Липень, 2015

З 3 по 5 липня проходив другий етап відкритого чемпіонату Києва «Столичний 2015» з пляжного волейболу серед чоловічих команд.

Чемпіонат проходив на майданчиках спортивно-оздоровчого комплексу «Olmeca Plage». Організатори турніру — Київська федерація волейболу спільно з Київською спортивною міською федерацією пляжного та класичного волейболу під патронатом Управління сім’ї, молоді та спорту КМДА. Мережа фітнес-клубів Sport Life виступила спортивним партнером чемпіонату.

У турнірі взяло участь 44 команди з Києва, Чернігова, Черкас, Краматорська, Дніпропетровська, Ужгорода та Козятина. Ніколи ще другий етап чемпіонату не збирав такої кількості команд! Та й за рівнем турнір не поступався чемпіонату України.

На цьому етапі серед чоловічих команд у напруженому фіналі перемогу здобули наші зірки: переможці першого етапу та чемпіони минулого року, пара з Києва — Левченко Андрій та Артемчук Антон. Срібло повезе до Чернігова пара — Леоненко Володимир  та Татаренко Богдан. А от третє місце посіли спортсмени з Черкас — Булатецький Максим та Середа Роман.

Вітаємо спортсменів з гарними результатами. Пляжний сезон продовжується!

Читати далі...