ico Спробуйте новий дизайн сайту!

Пляжний волейбол зі Sport Life!

Дата, время
Понеділок, 13 Липень, 2015

Цими вихідними, 11 та 12 липня, проходив другий етап відкритого турніру Києва з пляжного волейболу «Столичний 2015» серед жіночих команд.

У турнірі взяло участь 30 команд з Києва, Чернігова, Сум, Нової Каховки та Іллічівська. Боротьба виявилась запеклою, спортсменки продемонстрували насправді  гарну гру: вправність, спритність, відточеність рухів і, звичайно ж, правильна тактика. Матчі були видовищними та захоплюючими: вболівальники, як і самі спортсменки, залишились задоволені.

На цьому етапі серед жіночих команд у напруженому фіналі перемогу вибороли призери першого етапу пара з Києва — Коваленко Катерина та Косяк Анна. Срібні медалі здобула пара Київ — Нова Каховка — Чекмарьова Ксенія та Андреєва Ірина. Третє місце посіли досвідченні гравці з Києва — Сум — Середа Галина та Суліма Єлизавета.

Матчі проходили на майданчиках спортивно-оздоровчого комплексу «Olmeca Plage». Організатори турніру — Київська федерація волейболу спільно з Київською спортивною міською федерацією пляжного та класичного волейболу під патронатом Управління сім’ї, молоді та спорту КМДА. Мережа фітнес-клубів Sport Life виступає спортивним партнером чемпіонату.

Попереду ще багато матчів, тож гайда на турнір з пляжного волейболу разом зі Sport Life!

Читати далі...