ico Спробуйте новий дизайн сайту!

Sport Life виступив партнером київського Night Run!

Дата, время
Понеділок, 27 Липень, 2015

25 липня зі столичною площі Спортивна стартував перший грандіозний нічний забіг!

Місцем проведення такого незвичайного для України заходу був обраний самий що не є центр Києва, а точніше — район, прилеглий до Палацу спорту. Через що в суботу ввечері для автомобільного руху були перекриті вулиці Жилянська і Саксаганського. Саме тут півтори тисячі фанатів активного відпочинку брали старт на дві дистанції — 5 і 10 км.

Відразу обмовимося, що в усьому світі подібні нічні забіги мають кілька обов'язкових атрибутів: неодмінний супровід бігунів гучною музикою від відомих виконавців і повна відсутність обмежень у дрес-коді. Чим яскравіше і епатажныше одягнешся, тим краще. У цьому відношенні київський Night Run спочатку викликав побоювання — аж надто спекотна погода панувала в ці дні, так що тут не до вишукувань в одязі. Та й, здавалося, не звикла наша спортивна публіка до зухвалих нарядів. Тим не менш, коли навколо спеціально зведеній сцени, на якій працювали ді-джеї KissFM, почали збиратися натовпи молоді, виряджених в яскраві і легкі спортивні костюми, стало ясно, що київський калейдоскоп бігунів явно не поступиться американським і німецьким аналогам. Коли ж з настанням темряви повз глядачів у півторатисячному потоці пронеслися персонажі, вбрані в телепузиків, банан, балерину, янголят і два особливо колоритних типи, які бігли в сонячних окулярах і в ... нічних халатах поверх піжам, стало ясно, що за рівнем перформансу Київ дасть фору іншим «досвідченим» організаторам нічних пробігів. Святково-спортивна атмосфера забігу при такому видовищі була гарантована.

Команда Sport Life, звичайно, не могла не приєднатися до забігу: хтось більш досвідчений біг дистанцію в 10 км, хтось менш підготовлений — 5 км. До речі, тут же серед інших бігунів були помічені екс-вокалістка «Віагри» Санта Дімополус і українські топ-моделі Надя Шаповал та Елла Кадиба. Національний склад учасників також здивува — вже на фініші доводилося чути, що «стрічечку рвуть» бігуни не лише з різних міст України, а й з Болгарії, Білорусі, Росії, Франції, Великобританії та інших країн.

Загальним підсумком заходу став потужний заряд відмінного настрою, яскраві емоції всіх учасників і, звичайно ж, подарунки від спонсорів і партнерів забігу.

Долучайтеся до спорту весело разом зі Sport Life!

Читати далі...