ico Спробуйте новий дизайн сайту!

Sport Life — партнер Гонки Націй!

Дата, время
Понеділок, 17 Серпень, 2015

Що може бути більш захоплюючим та хвилюючим видовищем, ніж люди, що долають опір стихій? І то хіба існує кращий спосіб довести собі, що ти здатний буквально на все, ніж кинути виклик самому собі і своїм фізичним можливостям?

Гонка Націй, що відбулась 15 та 16 серпня на мототреці «Пірогово», була саме той подією, що об’єднує неймовірне видовище та суворі випробовування в одному змаганні.

Для тих, хто наважився взяти участь, було організовано два забіги: «Забіг Сили» і «Забіг Волі». Перший варіант більше підійшов тим, хто любить ризикувати помірно — їм належало здолати всього лише 5 кілометрів траси з 15 перешкодами. «Всього лише», тому що «Забіг Волі», що пройшов наступного дня, передбачав проходження траси в 13 кілометрів з 20 різними перешкодами!

Звичайно, в забігах брали участь люди різної ступеню підготовки, тому організатори встановили 4 рівні складності.

У забігу рівня ELITE взяли участь найпідготовленіші, витриваліші і стійкіші дівчата і парубки. Складність забігу компенсувалася гідною винагородою для переможців: грошовий приз та інші приємні бонуси.

У забігу рівня STANDARD могли взяти участь всі повнолітні учасники. Мета забігу полягала в подоланні всіх перешкод і перетині фінішної межі.

Рівень MILITARY підійшов тим, хто любить полоскотати собі нерви. Обов'язковою умовою участі була наявність хоча б одного предмету одягу, стилізованого під військовий.

Забіг рівня TEAM вибрали ті, кому до душі командні змагання. Максимальний розмір команди складав п'ять чоловік, а перетин фінішу зараховувався по останньому учасникові групи.

Не дивлячись на втому від важких випробувань, у які входили вогненні перешкоди, колючий дріт, переправа через річку і багато що інше, всі учасники забігів отримали незабутні враження і море позитиву, а найсильніші і сміливіші — заслужені винагороди!

Sport Life вітає переможців змагань і нагадує, що кожен може стати героєм, якщо захоче. Вперед, до перемоги!

Читати далі...