ico Спробуйте новий дизайн сайту!

Sport Life партнер фестивалю «Жити здорово!»

Дата, время
Понеділок, 7 Вересень, 2015

«Жити здорово!» Цю думку намагалися донести організатори фестивалю краси, здоров'я і спорту, який пройшов 5 вересня за підтримки Міністерства молоді та спорту. Sport Life виступив фітнес-партнером фестивалю.

Організатори та друзі фестивалю хотіли показати гостям, що краса і здоров'я — це природно, а дбає про них легко і весело. З цією метою гостям пропонували численні тренінги, майстер-класи та презентації. На фестивалі можна було пройти повну діагностику організму, поспілкуватися з експертами в сфері краси та здоров'я.

У зоні спорту бажаючі могли взяти участь у безкоштовній тренуванні, познайомиться з різними напрямками фітнесу. Підібрати найбільш відповідний для себе.

Дитячі змагання і естафети, мотузковий парк, катання на роликах також дозволили активно провести цей день.

На території фуд-корти діти могли підкріпитися корисною і смачною їжею.

Для мам і найменших учасників фестивалю була організована «Територія мам». Тут можна було відпочити, поспілкуватися з педіатрами, послухати корисні лекції. Малюки в цей час грали в розвиваючі ігри, подорожували по справжньому замку і веселилися на батуті і зручних пуфах.

В кінці дня всіх чекала святкова концертна програма за участю дитячих колективів, які давали танцювальні майстер-класи. Хедлайнерами вечора стала група «С.К.А.Й».

Фестиваль зарядив учасників оптимізмом і життєвою енергією!

Читати далі...