ico Спробуйте новий дизайн сайту!

Sport Life підтримав національну збірну України

Дата, время
П'ятниця, 9 Жовтень, 2015

У Черкасах відбувся матч чемпіонату Європи по футболу серед молодіжних команд (U - 21). Збірна України приймала команду Ісландії. Sport Life виступив партнером матчу. 

Українці мали територіальну та ігрову перевагу упродовж більшої частини матчу, багато атакували, але так і не зуміли уразити ворота суперника. В той же час, ісландці діяли набагато раціональніше. Чи не єдиний свій момент в грі вони зуміли використати. На 71-ій хвилині м'яч отримав Арні Вільяльмссон, довго готував удар знаходячись по центру навпроти воріт і пробив з далекої дистанції із-за меж штрафною. Воротар українців Георгій Бущан в падінні зачепив м'яч, але від рук голкіпера той влетів в сітку 0:1.

Таким чином, збірна України зазнала другої поразки на старті відбірного турніру Евро- 2017 в Групі 3 (раніше українці програли команді Македонії з таким же рахунком, 0:1) і істотно ускладнили собі завдання попадання на Євро.Sport Life виступив партнером матчу, а наступного дня після гри, збірна команда України провела відновлювальне тренування на базі фітнес клубу Sport Life Черкаси.

Sport Life щиро вболіває за наших хлопців, бажає їм не падати духом і вірити у свої сили!

Читати далі...