ico Спробуйте новий дизайн сайту!

Sport Life став партнером шостого фестиваля здорової їжі

Дата, время
Понеділок, 9 Листопад, 2015

7 і 8 листопада Київ на два дні знову став столицею здорового способу життя — на трьох поверхах галереї D12 розвернувся наймасштабніший фестиваль, спрямований на популяризацію здорового способу життя серед українців — «Best Food Fest&Health».

На шостому фестивалі було представлено 80 учасників: представники органічного ринку України, органічна косметика, фермерські продукти та багато іншого.  В рамках фестивалю пройшли кулінарні майстер-класи щеф-кухарів та лекції фахівців по здоровому харчуванню, працював здоровий фуд корт, що представив різні школи здорового харчування: аюрведичну кухню, вегетаріанську, веганську, сироїдну кухні та роздільне харчування.

Sport Life не лишився осторонь такої корисної для здоров’я події. В рамках партнерства фітнес-оператора з фестивалем було проведено розіграш абонементів в клуби мережі.

Найменші шанувальники здорового способу життя два дні надихалися в дитячій зоні розвиваючими майстер-класами з малювання, кулінарії, англійської мови та іграм.

7 листопада на фестивалі було поставлено рекорд України по найдовшому пирогу, котрий приготували кухарі «Василеві пироги». Довжина гарбузово-мандаринового пирога склала 14 метрів 28 сантиметрів, що вважається найдовшим в Україні. 

Наступний, сьомий фестиваль заплановано на весну 2016 року. 

Читати далі...