ico Спробуйте новий дизайн сайту!

Sport Life підтримав епатажний шоу-фестиваль

Дата, время
Понеділок, 7 Грудень, 2015

Мережа фітнес-клубів виступила партнером жіночого фестивалю Best Woman 2.

5 грудня в Українському домі пройшов епатажний жіночий шоу-фестиваль Best Woman 2. Тематиці цього фестивалю «Між Небом і Землею» відповідав не тільки декор приміщення. Всі учасниці намагалися дотриматися дрес-коду і обрати біло-блакитні або червоно-чорні вбрання.

Яскраве оздоблення і насичена програма заходу перетворила Best Woman 2 на справжне жіноче свято. Більше 4 000 дівчат відвідали 5 лекційних залів і почули більше 24 кращих спікерів. Постійно працювала безкоштовна б'юті зона, 4 тематичні фото-зони і безліч інших приємних сюрпризів.

Розважальна програма була розроблена з урахуванням всіх жіночих фантазій. На святковій виставці–ярмарку був представлений широкий асортимент модного одягу, стильних аксесуарів і ласощів на будь-який смак.

Лекційні зали були переповнені. В них виступали такі зірки як Світлана Керімова, Андрій Джеджула, Світлана Вольнова, Маргарита Січкар, Наталія Холоденко і Борис Пахоль, Роман Мідний, Наталія Юсупова, Єва Бажен, Ганна Солнцева та багато інших.

Компанія Sport Life не залишилася осторонь від цієї яскравої події в світі краси і стилю і виступила партнером заходу.

Незважаючи на різноманітність префоменсів і майстер-класів на різний смак, всіх учасниць об'єднувало одне — прагнення до яскравого та активного життя. У цьому Sport Life повністю поділяє їх погляди і з нетерпінням чекає на наступний міжнародний жіночий фестиваль Best Woman 3.

Читати далі...