ico Спробуйте новий дизайн сайту!

Sport Life підтримав професійний турнір «Залізні кулаки 4»

Дата, время
Понеділок, 21 Грудень, 2015

13 грудня Ліга змішаних єдиноборств Pro FC Ukraine & Mix Fight Promotion, представили Профессиональний турнір зі змішаних єдиноборств ММА «Залізні кулаки 4».

Цього дня Концерт-хол Odessa зібрав кращих бійців України та Молдови для того, щоб визначити, що ж важливіше в перемозі: сила, магія, техніка або вміння слухати тренера.

Глядачі побачили новий формат турніру, і, звичайно ж, поєдинки справжніх професійних спортсменів України та Молдови. У програмі турніру було заплановано 11 професійних боїв в Октагоні і бій за пояс чемпіона України за версією MixFight Promotion. Лідер фітнес-індустрії Sport Life надав партнерську підтримку турніру.

Вражали виходи спортсменів, музичний супровід яких міг багато чого розповісти про настрій бійця на рингу. Після огляду суддею, який став вже ритуалом, хлопці в прямому сенсі слова з потом і кров'ю боролися за перевагу стати кращим з кращих.

11-й бій — Супер бій вечора за звання чемпіона України за версією мікс-файт промоушен. За рішенням суддів оголошена нічия і бій за пояс чемпіона України за версією MixFight Promotion переноситься на лютий 2016 р.

Бійці довели, що тільки сила, техніка і вміння слухати тренера може призвести до відмінного результату і бажаної перемоги.

Sport Life вітає переможців з перемогою, а глядачів із можливістю бути причетними до цього спортивного свята.

Читати далі...