ico Спробуйте новий дизайн сайту!

У Києві зірвано найбільший фітнес-джекпот!!!

Дата, время
П'ятниця, 26 Лютий, 2016

25 лютого, в клубі Sport Life Позняки, Мельник Ігор Миколайович став щасливим володарем головного призу в безпрограшній акції «Щодня розігруємо мільйон!». Приємний бонус у вигляді додаткових 5-ти років безкоштовного фітнесу до своєї карті Ігор Миколайович виграв і для свого сина, з яким разом купив абонемент.

Взяти участь у безпрограшній лотереї від Sport Life міг кожен бажаючий протягом усього лютого. Для цього необхідно було всього лише придбати або продовжити будь-який з абонементів мережі. Всі учасники лотереї гарантовано вигравали фітнес-бонуси до своїх абонементами: 1 місяць, 3 місяці, 6 місяців фітнесу і найголовніший приз — плюс 5 років до своєї картки!

Ігор Миколайович вирішив оформити собі абонемент і долучити сина до спорту, але зовсім не очікував що йому так пощастить, до останнього не міг повірити, що саме він став фітнес-переможцем. Фортуна обрала свого щасливчика, тепер протягом ще 5-ти років Ігор Миколайович зі своїм сином може абсолютно безкоштовно відвідувати фітнес-клуби мережі Sport Life. А мережа Sport Life — це 100 спортивних басейнів з пятирівневою системою очищення води, 120 тренажерних залів, укомплектованих сучасним професійним обладнання і 150 студій, в яких проходять різні види групових занять.

Грайте і вигравайте з Sport Life!

Читати далі...