ico Спробуйте новий дизайн сайту!

У Чернівцях стартував наймасовіший забіг на честь відкриття клубу Sport Life

Дата, время
Субота, 9 Квітень, 2016

9 квітня з самого ранку Чернівці зібрали всіх любителів спорту і активного способу життя на енергійний «Фітнес-фест», який присвятили відкриттю найбільшого фітнес-клубу амерікансокого формату Sport Life.

Фестиваль фітнесу, здоров'я та краси почався з масового забігу «Open Run Sport Life Сhernivtsi», в якому взяли участь близько 100 жителів і гостей міста. Серед них були як професійні легкоатлети, так і аматори. По завершенню пробіжки досвідчені фітнес-інструктора клубу Sport Life провели групове тренування для учасників фестивалю та знову чернівчан, які тількино приєднались. А тепер, після настільки енергійного старту, всі бажаючі можуть скуштувати фірмові кисневі коктели від Sport Life, протестувати нові тренажери, подивитися клуб і навіть зіграти в теніс, армреслінг, футбол, баскетбол, а також інші види спорту в обладнаній зоні активностей.

Але це тільки початок! Адже СЬОГОДНІ з 18:00 на головній площі Чернівців біля ТЦ «Майдан» почнеться концертна програма FITNESS PARTY, хедлайнерами якої стануть музичні групи «Друга ріка» та «F.L.I.R.T.». Крім цього на всіх присутніх чекає боді-билдер шоу, розіграш абонементів і ще безліч приємних сюрпризів. Все це абсолютно БЕЗКОШТОВНО!

Організаторами даного заходу виступили інвестиційно-дівелоперская компанія «Град-Інвест», група компаній Sport Life під патронатом міського голови Чернівців Олексія Каспрука.

Читати далі...