ico Спробуйте новий дизайн сайту!

Sport Life обрав найкрасивішу «Місс Університет 2016»

Дата, время
П'ятниця, 22 Квітень, 2016

21 квітня в актовій залі Київського національного університету будівництва та архітектури відбулася урочиста церемонія обрання «Міс Університет 2016». Захід відбувся за підтримки генеральний спонсор конкурсу Почесного президента будівельної компанії «Ліко-Холдінг» Ігоря Лисова та офіційного партнера Групи компаній Sport Life.

Ігор Володимирович як голова конкурсного журі, у свою чергу, висловив сподівання на те, що змагання за корону Міс КНУБА буде цікавим і видовищним, адже організатори і спонсори зробили усе для того, щоб цей конкурс був проведений на високому рівні. Звертаючись до учасниць та гостей шоу, він зазначив: «При нагоді хочу процитувати слова Артура Шопенгауера: «З точки зору молодості життя є безкінечне майбутнє. З точки зору старості — дуже коротке минуле». Тому я б дуже хотів, щоб у кожного з вас було безкінечне майбутнє.»

Конкурс розпочався із презентаційного виходу учасниць, потім красуні дефілювали у вбраннях ділового стилю. Наступним конкурсом стало змагання у артистичності: дівчата повинні були прочитати задані поетичні твори, демонструючи різні емоційні переживання.

Під вірші Франческо Петрарки, Ліни Костенко та Василя Симоненка конкурсантки представили багату гамму емоцій, довівши таким чином, що вони не лише вродливі, але й артистичні. А вихід у купальниках вкотре продемонстрував, що студентки КНУБА неймовірно красиві та граціозні.

Ведучим конкурсу «Міс КНУБА» був народний артист України Петро Мага, який блискуче провів церемонію, створивши у залі невимушену дружню атмосферу. Хвилююча мить оголошення переможиці настала після фінального виходу учасниць у розкішних вечірніх сукнях. Глядацькі симпатії завоювала Божена Харченко. Вона ж стала другою віце-міс КНУБА і отримала подарунок від групи компаній Sport Life — річний абонемент на заняття в клубах лідера фітнес-індустрії України. Звання Першої віце-міс КНУБА, а також клубну карту Sport Life отримала Анна Неплях. Але корону переможниці конкурсу «Міс КНУБА» здобула Анна Фатєєва. Саме вона стала володаркою головного призу від Sport Life — клубної карти ПРЕМІУМ класу.

«Краса — це насамперед здоров’я. Тому група компаній Sport Life залюбки підтримує наших красунь в їхньому пранні досягнути найсміливіших цілей. Бо тільки стаючи володарем абонемента нашого клубу — вони можуть бути впевненими, що їхня краса та здоров’я в руках професіоналів!» — коментує Юлія Павленко, член журі конкурсу та PR-директор групи компаній Sport Life.

В свою чергу переможниця конкурсу у фінальній промові подякувала організаторам та спонсорам за ініціативу проведення такого конкурсу та її чудове втілення на сцені рідного університету, а також висловила вдячність усім конкурсанткам за підтримку і безліч цікавих моментів.

Читати далі...