ico Спробуйте новий дизайн сайту!

Фестиваль сім’ї у Львові відбувся за підтримки Sport Life

Дата, время
Понеділок, 16 Травень, 2016

15 травня з нагоди Міжнародного Дня родини у Львові відбувся Фестиваль сім’ї, ініціаторами якого виступили міський Голова та Управління молоді, сім’ї та спорту, а партнером заходу стала мережа фітнес-клубів Sport Life.

В цей день у парку «Знесіння» львівські родини мали можливість активно відпочити, позмагатись і творчо представити свої таланти. Подію відвідали близько 100 родин, які охоче брали участь у різних активностях, змагались, майстрували та розважались. На території парку діяло багато локацій: волейбол, футбол, дитяча анімаційна  зона, мистецькі майстер-класи, сімейні спортивні змагання, сімейний квест, наукові експерименти, змагання з армреслінгу, виступи дитячих колективів, талановитих дітей від Спілки багатодітних сімей «Щаслива родина». Неабиякою зацікавленість у присутніх викликав клас з йоги для мам, яку проводила інструктор з йоги фітнес-клубу Лвів Героїв УПА Sport Life Ярмусь Оксана. Вражена професійністю майстра та новаторством підходів викладання публіка, висловила бажання продовжити ці заняття в клубі та дізнатися більше про цей вид спортивного мистецтва.

Організовували Фестиваль дитячі клуби м. Львова, Львівська обласна організація багатодітних сімей «Щаслива родина», громадська організація «Центр розвитку сім’ї, батьківства та дитини «Тато, мама, я», волонтери Львівського міського центру соціальних служб для дітей, сім’ї та молоді. Неповторний Олег Пригода розважав присутніх в ролі ведучого, а дитячу анімаційну зону наповнювали різними розвагами Тарас та Влад — дует «Vla Tar».

Читати далі...