ico Спробуйте новий дизайн сайту!

Новий Sport Life в БЦ «Парус»

Дата, время
Середа, 25 Травень, 2016

24 травня в БЦ «Парус», що розташований за адресою вул. Мечникова, 2 відбулося урочисте відкриття четвертого клубу Lux-формату Sport Life. Клуб розмістився в самому центрі міста, що робить його ідеальним місцем занять спортом для тих, хто звик цінувати свій час. У клубі є все для результативних тренувань і повноцінного відпочинку. А саме: тренажерний зал обладнаний відповідно до світових стандартів фітнесу і включає в себе модернізований кардіотеатр, зону грузоблочних тренажерів, спеціалізовану зону стретчінгу і вільні ваги. До послуг власників DeLux-карт Sport Life в даному клубі також є ультрасучасні студії групових програм.

За словами американських інвесторів, цей клуб дійсно унікальний не тільки своїм функціональним наповненням, різноманітністю програм і послуг, але й своєю архітектурою. Адже тренажерний зал і студії були споруджені за лекалами архітекторів із США та Європи, котрі головний акцент зробили на просторості території і максимум її освітлення. Крім того, тренерський склад нового клубу Sport Life в БЦ «Парус» також був підібраний згідно з міжнародною тренерською практикою, тому більша частина фітнес-консультантів цього клубу мають титули майстрів спорту або досвід роботи в даній сфері за кордоном.

Родзинкою клубу стала розкішна SPA-зона, де бажаючі розслабитися після старанного тренування або насиченого робочого дня можуть відвідати сауну, масажний кабінет або лаунж-зону .

Читати далі...