ico Спробуйте новий дизайн сайту!

Sport Life провів міжнародний юніорський чемпіонат по сквошу

Дата, время
Понеділок, 30 Травень, 2016

Перший міжнародний юніорський чемпіонат по сквошу Barakat Squash Junior Open 2016 відбувся у мережі фітнес-клубів Sport Life за сприяння Федерації сквошу України. Даний турнір входить в календар Європейської Федерації сквошу. Це перше змагання такого масштабу, в якому взяли участь близько 80 дітей з України, Росії та Білорусі віком від 11 до 19 років. 

На турнірі панувала спортивна і доброзичлива атмосфера. Часто результат поєдинків визначався у вирішальних іграх і різниця між переможцями і переможеними становила один — два очка. Програма змагань була розписана таким чином, що часу для нудьги зовсім не залишалося.

За участь в Barakat Junior гравці отримали очки не тільки в український рейтинг, а й будуть відображені в Європейському юніорському рейтингу. Крім балів в міжнародному рейтингу юні учасники чемпіонату зі сквошу отримали цікаві подарунки від спонсорів турніру. Тренуватися і влаштовувати змагання зі сквошу стало можливим завдяки професійним кортам від мережі фітнес клубів Sport Life.

За підсумками турніру троє щасливчиків Дмитро Щербаков, Остап Бєляєв та Юхим Бєліков стали володарями супер - призу - поїздки в Іспанію на сквош — кемп з Уілстропом.

А переможцями і призерами в різних категоріях стали:

  • Хлопчики U11: Lukyan Gluschenko, Dmitriy Torubara, Andriy Tkachuk, Nazar Andrushko.
  • Дівчата U11: Anna Guliaieva, Magdalena Savickaya, Kristina Begeba, Olha Kotova.
  • Хлопчики U13: Ostap Bilyaev [4] 2 Dmytro Scherbakov [2] 3 Maksim Fedyna [5/8] 4 Petr Smekhov [1].
  • Дівчата U13: 1 Varvara Kliueva [1] 2 Vladislava Tverdochleb [5/8] 3 Anna Samuylik [3/4] 4 Maria Doroshik [5/8].
  • Хлопчики U15:1 Danylo Rasputnii [4] 2 Yulii Laukart [2] 3 Yuriy Lomikovskyy [3] 4 Nikita Melnyk.
  • Хлопчики U17: 1 Artur Sikora, 2 Efim Belikov, 3 Vladislav Sklyarov, 4 Daniil Smeliy.

Завдання номер один, яку поставила для себе Федерація сквошу України — проводити турніри якомога частіше і робити їх ще більш масштабними.

Читати далі...