ico Спробуйте новий дизайн сайту!

Відбувся перший етап відкритого чемпіонату Києва з пляжного волейболу серед жіночих команд

Дата, время
Понеділок, 13 Червень, 2016

Перший етап відкритого чемпіонату Києва «Столичний» 2016 з пляжного волейболу серед жіночих команд проходив з 11 по 12 червня 2016 р. на майданчиках спортивно-оздоровчого комплексу «Olmeca Plage».

Організаторами турніру виступила Київська федерація волейболу спільно з Київською спортивною міською федерацією пляжного та класичного волейболу під патронатом Управління сім’ї, молоді та спорту КМДА. За підтримки: «Macron Ukraine», Квас Арсеніївський», мережі фітнес-клубів Sport Life, сімейного ресторану «Star Burger», порталу «СпортГід Київ».

У турнірі взяли участь 32 команди з Києва, Чернігова, Сум, Білої Церкви, Хмельницького, Деражні,Чорноморська, Ніжина.

Наймолодшою серед учасників змагань була пара Ющенко Анастасія/ Крайня Дар’я. Вік спортсменок був 13 і 14 років відповідно.

Загалом було зіграно 62 матча.

На цьому етапі серед Жіночих команд фіналі перемогу здобули минулорічні чемпіони, київська пара Коваленко Катерина/ Середа Галина, які під час турніру зазнали поразки від майбутніх бронзових призерів Безпалько/Муленко. Але пізніше, у півфінальному матчі змогли взяти реванш і вийти до фіналу. Матчі між цими командами проходили у запеклій боротьбі і стали справжньою окрасою турніру.

Срібні медалі, здобула пара — Косяк Ганна / Чекмарьова Ксенія, бронза у пари Безпалькоко Милослава / Муленко Діана.

Вітаємо спортсменів і вболівальників! Пляжний сезон продовжується.

Читати далі...