ico Спробуйте новий дизайн сайту!

«Гонка нації» при підтримці Sport Life завершила сезон рекордом

Дата, время
Понеділок, 14 Листопад, 2016

На території ВДНГ при підтримці Sport Life пройшли змагання «Гонка нації» — забіги з перешкодами, в яких взяли участь більше 1000 любителів екстремального відпочинку. Забіги проходили в традиційних дистанціях: «Забіг Сили» — 5 км та «Забіг Волі» — 13 км. Траса для забігів, завдяки відкритій місцевості, була достатньо легкою, тому організатори вирішили здивувати найбільшою кількістю перешкод за весь час: учасникам «Забігу Сили» довелося долати 24 перепони, а «Забігу Волі» — рекордні 30. 

Першим серед чоловіків здолав 13 кілометрів та пройшов всі перешкоди Дмитро Козачок з результатом 01:07:47. Серед жінок першою була Тетяна Пехтєрєва (1:39:27). Швидше всіх пробігли «Забіг Сили» (5 км+, 24 перешкоди): серед чоловіків Юрій Черкалюк (за 1 годину 1 хвилину та 41 секунду), серед жінок першою дісталася фінішу Катерина Сербенюк (1:07:45).

«Хочеться подякувати всім учасникам, які від гонки до гонки чекають нових викликів та беруть участь в забігах. Нам дуже приємно, що на фініші всі з радістю в очах дякують за емоції, які отримали від «Гонки нації». Дистанцію дійсно важко пройти, але наші учасники показують неймовірну силу, щоб підкорити трасу. Деякі навіть брали участь спочатку в «Забігу Волі» на 13 км, а потім одразу пробігали ще «Забіг Сили» — а це ще 5 кілометрів. Велика вдячність їм за бажання, сили та натхнення проводити нові «Гонки Нації». Ми вже почали планувати сезон 2017, обов'язково проведемо гонки в Буковелі, Одесі та звичайно ж в Києві. На кожному етапі ми збираємо не менше тисячі учасників. Сподіваємося, що в новому сезоні армія прихильників «Гонки нації» буде збільшуватися, а ми будемо готувати для них нові випробування!» — прокоментував організатор «Гонки Нації» Юрій Подлєсний.

Крім стандартних забігів Сили та Волі, організатори також провели «Нічний забіг з перешкодами». Близько 200 учасників в костюмах на Halloween пробігли 3 км та подолали 10 перешкод в суцільній темряві, маючи лише ліхтарик на голові.

Читати далі...