ico Спробуйте новий дизайн сайту!

В Києві при підтримці Sport Life відбувся чемпіонат України з бодібілдингу, фітнесу та бодіфітнесу за версією ВАББА

Дата, время
Понеділок, 14 Листопад, 2016

В приміщенні Українського Дому м. Києва при підтримці Sport Life відбувся Чемпіонат України з бодібілдингу, фітнесу та бодіфітнесу за версією УФББ/ВАББА 2016.

Організатор турніру — Київська обласна федерація бодібілдингу (керівник — Олександр Паеранд). Серед почесних гостей були судді, відомі бодібілдери, видатні атлети з інших видів спорту, зірки телебачення та шоу-бузнесу. Зокрема: 8-ми разовий чемпіон України з бодібілдингу версій  WABBA, IFBB, NABBA, фіналіст чемпіонату Європи Віталій Подольский, чемпіон України, призер чемпіонату Європи з силового екстриму Сергій Пономарьов, володар кубку України з силового екстриму Руслан Петруня, чемпіон України з силового екстриму Андрій Бурштин, володарка титулу «Міс Всесвіт 2013 за версією WABBA», дворазова чемпіонка України Наталія Касперська, відома українська співачка, фіналістка Євробачення Маша Гойя. 

Подія всеукраїнського рівня була довгоочікуваною для спортсменів та глядачів. Охочих на власні очі побачити демонстрацію м`язів та краси тіла зібралося чимало. 

Основна мета проведення чемпіонату — популяризація спорту, а також відбір спортсменів для участі в турнірі «Mr&Ms. Universe 2016», що пройде 26 листопада цього року в Лондоні (Велика Британія).

Всі присутні не приховували свого захоплення. У дивовижній формі виступив 55-річний призер Чемпіонату в категорії «сеньйори» Сергій Котунов, який показав, що молодість тіла — це бажання працювати над собою в будь-якому віці. 

Переможців на Чемпіонаті України визначили в категоріях за сумою балів в обов`язковій та довільній програмах. Спортсменів, що посіли 1-6 місця у кожній категорії, нагородили дипломами, призами від спонсорів та медалями. Абсолютним чемпіоном України серед чоловіків став Владислав Галицький з м. Києва. Кубок абсолютної переможиці отримала киянка Марина Андрієнко. 

Читати далі...