ico Спробуйте новий дизайн сайту!

Херсонський Sport Life: на змаганнях з плавання визначили кращих

Дата, время
Понеділок, 28 Листопад, 2016

На базі плавального басейну Sport Life 27 листопада пройшов відкритий чемпіонат Херсонської області з плавання серед юнаків і дівчат у трьох вікових категоріях: 1998-1999, 2000-2001 и 2002-2003 років народження. 

В змаганнях прийняли участь більш як 70 плавців з Херсону, Генічеська, Мелітополя. Також були представлені 10 спортсменов с особливими потребами. Организацію и проведення цих змагань забезпечили Херсонське обласне відділення Федерації плавання України, управління фізичної культури і спорту Херсонської обласної державної адміністрації, адміністрація спорткомплексу Sport Life м. Херсону.

Завдяки підтримці керівництва фітнес-клубу Sport Life всі плавці змогли продемонструвати свої кращі можливості в єдиному в області 25-метровому басейні. Програма змагань передбачила можливість плавцям максимально проявити себе в різних стилях плавання і на різних дистанціях: 50 м вільним стилем, 50 м на спині, 50 м брасом, 50 м батерфляєм, 100 м вільним стилем, 100 м на спині, 100 м брасом, 100 м батерфляєм. 

У впертій та видовищній боротьбі переможцями стали найсильніші. Серед дівчат — Анастасія Лозова, Олена Щепелева, Евгенія Бикова, Анастасія Коваленко, Уляна Серба, Сюзанна Хнусян. Среди юнаків — Олексій Пахоменков, Данііл Кавунов, Роман Федкевич, Сергій Межерицький, Олександр Панкратов, Дмитро Ігнатенко, Роман Федкевич. Среди юніорів – Микола Ізмаєв. 

Усі переможці змагань були нагороджені в урочистій обстановці медалями і дипломами. Батьки, тренери і спортсмени висловили велику подяку керівництву спортивного комплексу  Sport Life за надану можливість прийняти участь у святі спорту і здоров`я.

Читати далі...