ico Спробуйте новий дизайн сайту!

Мережа фітнес-клубів Sport Life виступила партнером змагань «Ігри нескорених» в Україні

Дата, время
Вівторок, 15 Грудень, 2020

В рамках змагань мережу Sport Life забезпечувала учасників збірної професійно обладнаними спортивними майданчиками, включаючи басейни, а також надавала допомогу в зйомках інструкцій для онлайн змагань. 

«Група компаній Sport Life завжди братиме участь у подібних заходах. Адже ми розуміємо, наскільки важливі соціальні потреби людей. Всі учасники змагань — великі молодці. Це люди, які надзвичайно сильні духом, і вони щодня перемагають самих себе. Адже ми знаємо, що найбільша перемога — це перемога над собою», — зазначила віцепрезидент групи компаній Sport Life Маргарита Годун.

Підтримка та партнерство мережі Sport Life і змагань «Ігри нескорених» стали результатом підписаного в січні 2020 року меморандумі про співпрацю. Завдяки меморандуму члени збірної України, які брали участь в «Іграх нескорених», отримали можливість безкоштовно тренуватися у всіх спортклубах мережі Sport Life в тих містах, де вони проживають.

«Ігри нескорених» (Invictus Games) — міжнародні спортивні змагання колишніх і діючих військових, які отримали травми та інвалідність під час перебування на службі. Змагання проводяться в різних країнах, починаючи з 2014 року. Ініціатором змагань став британський принц Гаррі, герцог Сассекському. У 2020 році в українському етапі змагань взяли участь понад 60 військовослужбовців і ветеранів з 15 областей України, які змагалися відразу в шести видах спорту. Фінал та нагородження переможців 4-х національних змагань «Ігри нескорених» змагання проводилися 13 грудня 2020 року в онлайн-форматі.

Читати далі...