ico Спробуйте новий дизайн сайту!

Сквош у Sport Life: боротьба за місця в українській збірній

Дата, время
Понеділок, 5 Грудень, 2016

У київському фітнес-клубі «Sport Life Squash Arena» на Лівому березі столиці на протязі двох днів — 3 і 4 грудня відбулася грандіозна подія — перший Чемпіонат України зі сквошу серед юніорів до 17 років, який зібрав майже 100 учасників, що у своїх вікових групах боролися за місця у збірній країни. Його організатором став Barakat Squash Tournaments при підтримці Федерації сквошу України.

Чемпіонат України зі сквошу серед юніорів — важлива подія в исторії українського сквошу. В турнирі хлопчики і дівчата боролися за першість у таких вікових категоріях: до 11, до 13, до 15 і до 17 років.

До участі у чемпіонаті приєдналися юні, та вже досвідчені гравці в сквош: Надія Усенко, що займає першу позицію серед юніорок до 17 років у європейському рейтингу, і «друга ракетка» серед юніорів до 17 років у європейському рейтингу — Алина Бушма. На чемпіонат були запрошені й закордонні гості: професійний сквошист, друга ракетка Ірландії Derek Ryan і професійний сквошист із Уэльсу, виконавчий директор професійної Асоціації сквошу (PSA) Alex Gough.

У перший день турніру, крім його офіційного відкриття, відбулися попередні ігри у всіх категоріях. Багатим на події став другий день змагань, що порадував вболівальників і учасників турниру півфінальными матчами і матчами за місця, що лишилися, показовими матчами між Derek Ryan и Alex Gough, фінальними матчами і нагородженням переможців і участників.

Турнір продемонстрував високий рівень організації і майстерність гри в сквош його учасників.

Читати далі...