ico Спробуйте новий дизайн сайту!

«Фітнес Блокбастер» приєднується до сім`ї фітнес-клубів Sport Life!

Дата, время
Вівторок, 31 Січень, 2017

Відтепер власники клієнтських абонементів фітнес-центру «Фітнес Блокбастер» зможуть відвідувати будь-який з 50 клубів мережі Sport Life по всій Україні, 24 з яких — у столиці, і 26 — у регіонах. Власникам гостьових карт вже запропоновані спеціальні умови на переоформлення і використання тренувань та інших послуг у Sport Life.

Мережеві вигоди, які надаються, при цьому очевидні: це не тільки можливість відвідувати клуб у найбільш зручному районі міста, а й вибір серед переваг різних клубів: від обладнаних згідно найсучасніших вимог тренажерних залів з ексклюзивними кардіотеатрами, силовими і вантажно-блочними тренажерами, зон стретчінгу, групових студій і студій сайклу, до кращих сквош-кортів, лаунж-зон і SPA-центрів. 

З 1 лютого у «Фітнес Блокбастер» проходить модернізація і глобальна реконструкція: будуть розширені тренажерний зал та студії для групових програм. Спеціально для цього буде оновлено парк тренажерного обладнання на найсучасніше від кращих американських виробників, в т. ч. — кращі кардіо, силові і вантажно-блочні тренажери. Модернізується система очищення води басейнів, яка буде проходити в 5 етапів знезараження озоном і ультрафіолетом. Будуть збудовані 2 сквош-корти, нова лаунж-зона (російська лазня, фінська сауна, римська парна та російська пропарка з віником), джакузі з панорамним оглядом. Крім того, буде проведений ре-дизайн всього клубу, вдосконалена система вентиляції та кондиціювання.

Після відкриття новий Sport Life у форматі Lux&SPA стане по праву кращим фітнес-клубом Оболоні. 

Переоформити свою клубну картку можна, звернувшись у відділ сервісу з 1 лютого по 1 серпня 2017 року, щоденно з 10:00 до 20:00, за адресою: просп. С. Бандери 34в, РЦ «Блокбастер», 4 поверх.

Телефон для довідок: ‎(044) 364-39-79.

Читати далі...