ico Спробуйте новий дизайн сайту!

Визначені найспортивніші родини Печерського району міста Києва 2017 року

Дата, время
Понеділок, 27 Лютий, 2017

25 лютого на базі ліцею №51 за підтримки мережі фітнес-клубів Sport Life відбулися відбіркові змагання Чемпіонату міста Києва з сімейного спорту Печерського району. Змагання проводилися з метою визначення найспортивнішої родини Печерського району та виявлення 2-х команд, які будуть представляти район у СУПЕРФІНАЛІ, який відбудеться 27 травня на Хрещатику.  

Учасники змагань взяли участь у 3-х відбіркових естафетах — «Футбол», «Баскетбол» та «Хокей». Серед трьох команд, які набрали найбільше балів, була проведена фінальна «Комбінована» естафета. За результатами змагань призові місця та путівки до Суперфіналу вибороли команди «Пряники», родина Праник, яка посіла 1 місце, і команда «Стронг», родина Голікових,  яка посіла 2 місце.

Вітаємо переможців та бажаємо їм успіху у фінальних змаганнях 27 травня на Хрещатику. А наступне відбіркове змагання Чемпіонату міста з сімейного спорту відбудеться 4 березня, на якому будуть визначені найспортивніші родини Деснянського  району. 

Офіційними партнерами Чемпіонату є мережа фітнес-клубів Sport Life, компанія «Нугабест», мережа піцерій «Домінос піца», кінотеатр «Мультіплекс Проспект», торгівельна марка «Кукузаврик»  та компанія «Extreme It».

Читати далі...