ico Спробуйте новий дизайн сайту!

Sport Life підтримав SNOW RACE в ГК Буковель

Дата, время
Понеділок, 27 Лютий, 2017

Сезон неймовірних забігів з перешкодами 2017 року відкрито! 25 лютого на території ГК Буковель відбулась гонка «SNOW RACE». Цього року воротами у новий сезон забігів з перешкодами стали схили відомого гірськолижного курорту Буковель, який приймав відчайдухів, що наважились взяти участь у забігах з перешкодами «ГОНКА НАЦІЇ», які стають дедалі популярнішими як серед спортсменів, так і серед пересічних громадян, які хочуть перевірити себе на міцність.

Учасники бігли 7+ кілометрів засніженими схилами та долали 20+ перешкод, які організатори повністю обновили, також підготували декілька сюрпризів у вигляді зовсім нових перешкод!

Оновлення зазнала й нагорода фінішерів забігу. Повністю оновлений дизайн медалі нікого не залишив байдужим!

Традиційно, змагання проходили у трьох категоріях: ELITE, STANDARD та TEAM.

Забіг «ELITE» — для найбільш підготовлених учасників — це забіг, де змагаються за призові місця.

Забіг «STANDARD» — для учасників з середнім та початковим рівнем підготовки, які хочуть перевірити себе на міцність.

Забіг «TEAM» — командний забіг (5 учасників, фініш зараховується по останньому).

Призери забігу «ELITE» (хлопці та дівчата окремо) отримали унікальний кубок ручної роботи, грошову винагороду та сертифікат від «страхової компанії «УКРФІНСТРАХ», а переможці — Козачок Дмитро та Коваленко Інна стали щасливими власниками абонементів мережі фітнес клубів Sport Life!

Даний старт був відбірковим на Чемпіонат Світу та Чемпіонат Європи з забігів із перешкодами, а отже перші 10 фінішерів серед дівчат та серед хлопців отримали право позмагатись на найпрестижніших світових змаганнях.

Читати далі...