ico Спробуйте новий дизайн сайту!

За підтримки Sport Life обрано найкрасивішу «Міс НАУ–2017»

Дата, время
Середа, 1 Березень, 2017

1 березня у Національному авіаційному університеті за підтримки мережі фітнес-клубів Sport Life відбулося яскраве свято краси та жіночності — конкурс «Міс НАУ–2017».

На одній сцені у боротьбі за корону та головний титул «Міс НАУ-2017» зустрілись десять найкрасивіших дівчат, які були визначені протягом осені в десяти інститутах університету. Вибрати з них найчарівнішу було нелегким завданням для журі. Дівчата демонстрували вихід у купальниках і вечірніх сукнях. Оригінальність можна було проявити в конкурсі образів, де кожна учасниця презентувала свій незвичайний костюм — на сцені дефілювали ангели, метелики та феї. А в танцювальному конкурсі журі оцінювали пластику рухів красунь. Цікавим виявився інтелектуальний конкурс, де потрібно було проявити ерудицію і відповісти на питання з чоловічих сфер життя. Це було захоплююче змагання краси і талантів! Королевою краси університету було обрано міс Інституту екологічної безпеки Анастасію Салапонову.

«Символічно, що це свято відбулося у перший день весни, — сказав голова журі, в.о. ректора НАУ Володимир Ісаєнко. — Українські жінки справедливо вважаються найкращими у світі. Тому кожна з претенденток була достойною найвищої нагороди».

Переможниця конкурсу «Міс НАУ–2017» та учасниці, які посіли 2-е і 3-е місце отримали абонементи від спонсора конкурсу мережі фітнес-клубів Sport Life.

Читати далі...