ico Спробуйте новий дизайн сайту!

Визначені найспортивніші родини Оболонського та Подільського районів міста Києва 2017 року

Дата, время
Понеділок, 13 Березень, 2017

В ці весняні вихідні, 11 та 12 березня за підтримки мережі фітнес-клубів Sport Life пройшли два етапи відбіркових змагань Чемпіонату міста Києва з сімейного спорту.

11 березня в ТРЦ «Караван» в рамках змагань було вибрано найспортивнішу родину Оболонського району та визначено команди, які будуть представляти район у СУПЕРФІНАЛІ, який відбудеться 27 травня на Хрещатику. За результатами змагань призові місця та путівки до Суперфіналу вибороли родина Миколюк, яка посіла 1 місце, і родина Гончарук, яка посіла 2 місце.

12 березня на базі ЗОШ №243 відбулися відбіркові змагання Чемпіонату міста Києва з сімейного спорту Подільського району. За результатами змагань призові місця та путівки до Суперфіналу вибороли родини Рибачук та Шкляр, які розділили між собою 1 місце, і родина Артеменко, яка посіла 2 місце.

Вітаємо переможців та бажаємо їм успіху у фінальних змаганнях 27 травня на Хрещатику. Наступне відбіркове змагання Чемпіонату міста з сімейного спорту відбудеться 18 березня, на якому будуть визначені найспортивніші родини Святошинського району.

Читати далі...