ico Спробуйте новий дизайн сайту!

Відбувся чемпіонат з бальних танців World Trophy 2014

Дата, время
Субота, 15 Березень, 2014

7-9 березня в м Херсоні за підтримки мережі фітнес-клубів Sport Life пройшов конкурс спортивного бального танцю 2014 World Trophy Ballroom & Latin. 

Дивовижне по красі подія зібрала понад 1,5 тисячі учасників з різних регіонів України: Києва, Харкова, Криму, Донецька, Одеси, Запоріжжя та багатьох інших.

Як урочистого відкриття конкурсу, увечері 7 березня відбулися танцювальне шоу «Ніч Зірок», яке вперше було представлено глядачам в жовтні 2013 року в рамках X Міжнародного Фестивалю-конкурсу Kharkiv Mayor's Cup 2013 р цей раз показовими виступами в «Ночі Зірок» захоплювали глядачів Антон Нестерко і Дарина Марющенко, Сергій і Дарина числові, Дмитро Росенко і Наталія Гранько, Олександр Каленюк і Алена Абліцова. Численні емоції глядачів так само викликало шоу квартету київського танцювального клубу Данс-центр, учасниками якого були В'ячеслав Мосцевой, Ігор Огійчук, Яніна Кремпітс і Юлія Томашевська. Господарі регіону і співорганізатори події — херсонський клуб спортивного танцю «Променад» — представили танцювальне шоу «Люди-ляльки» і танго у виконанні цілого колективу юних танцюристів «Бризки шампанського». Наймолодшими учасниками концертної програми став танцювальний дует Ярослав Васютяк і Поліна Міронкіна (Київ, Данс-центр) зі своїм першим шоу в кар'єрі. Крім постановок, заснованих на бальних танцях для глядачів, танцювали багаторазові чемпіонки з Belly Dance — Катерина Олейникова і Юлія ЯКОВюк.

Музичний супровід гала-вечора забезпечували камерний оркестр Херсонського Драматичного театру «Гілея», «Людина зі скрипкою» Олег Янушкевич, заслужена артистка АР Крим Валентина Рибакова, а так же лауреат численних міжнародних вокальних конкурсів Микита Івасечка.

Основні дні змагань припали на 8 і 9 березня 2014 р Переможці та фіналісти конкурсу отримали море позитивних емоцій та цінні призи від партнерів змагань: річні абонементи в мережу фітнес-клубів Sport Life, електроніку від мережі магазинів «Фокстрот», подарунки від парфумерного супермаркету Летуаль , сертифікати від ресторану McDonalds, іграшки для малюків-танцюристів, подарункові сертифікати на безкоштовні гри в боулінг і катання на ковзанці, які можна було використовувати тут же — в місці проведення події, торгово-розважальному центрі «Fabrika». Варто окремо відзначити гігантський торт довжиною 7 метрів, виготовлений спеціально для заходу мережею супермаркетів «Сільпо», який учасники і гості змагань із задоволенням їли 2 дня.

Підводячи підсумки, організатори змагань Сергій Францен і Наталя Кузьева висловлюють подяку усім партнерам і учасникам змагань, любов і повагу яких до танцювального спорту дозволили провести 2014 World Trophy Ballroom & Latin на найвищому рівні.

Читати далі...