ico Спробуйте новий дизайн сайту!

Відбувся прес-тур в ТРЦ Respublika

Дата, время
Понеділок, 17 Лютий, 2014

На будівництві найбільшого ТРЦ країни побували журналісти 6 національних телеканалів. 

Олена Кравцова і Олександр Степанов показали журналістам будівництво, рівень готовності об'єкта і відповіли на всі питання. У прес-турі взяли участь журналісти ICTV, UBR, Ера, 5 каналу, 24 каналу, СТБ і Нового каналу.

Олександр Степанов, генеральний директор Sport Life Development, зокрема заявив:

— Sport Life — ідеальний орендар для ТРЦ. Ми завжди платимо орендні платежі термін-в-строк, не дивлячись ні на які кризи. Крім того, фітнес-клуб є якірним орендарем, тому що це завжди додатковий потік клієнтів. Адже всі клієнти Sport Life автоматично стають відвідувачами ТРЦ мінімум 2-3 рази в тиждень. Також, ми надаємо додатковий сервіс всім клієнтам ТРЦ. Адже ТРЦ, в складі якого є Sport Life, - це не тільки shopping mall, food court і кінотеатр, це ще і аквакомплекс зі спортивним басейном, банний комплекс з російської, фінської і римської парними, професійний тренажерний зал і дитяча академія фітнесу.

Олена Кравцова, керівник відділу комерціалізації інвестора проекту ТОВ «Мегаполісжитлобуд», зазначила наступне:

— Клуб Sport Life, який буде розташовуватися в нашому центрі, так само розрахований на те житло, той житловий квартал, який у нас буде будуватися поруч з ТРЦ Республіка. А це 30 тис. Жителів, це 1 200 тис. М². Перша черга житла вже будується, і це дуже важливо для майбутніх мешканців цього кварталу.

Як стверджують представники компанії-забудовника KAN Development і компанії-інвестора «Мегаполісжитлобуд», розважальна зона ТРЦ Respublika не має аналогів не тільки в Україні, але і в ближньому зарубіжжі. Вона включає найбільші за протяжністю в Східній Європі криті американські гірки, величезна, висотою з 6-поверховий будинок, колесо огляду; унікальний атракціон «Вежа обертання і падіння», аеродинамічну трубу і, звичайно ж, ультрасучасний спортивний комплекс Sport Life.

ТРЦ Республіка — один з найбільших торгово-розважальних центрів у всій Європі. Він входить до складу однойменного багатофункціонального комплексу Respublika. Загальна площа ТРЦ складе 298 000 м². Введення в експлуатацію відбудеться вже в цьому році.

Читати далі...