ico Спробуйте новий дизайн сайту!

INTERFAX-Україна. Реконструкція Sport Life на Райдужному

Дата, время
П'ятниця, 8 Листопад, 2013

Вчора, 07 листопада, в інформаційному агентстві INTERFAX-Україна відбулася прес-конференція з приводу реконструкції фітнес-клубу Sport Life на Райдужному. 

На даний момент ведеться проектування оновленого клубу.

Ромам Курицький, директор управління нерухомості мережі «Фуршет»:

— Масив Райдужний досить великий. Тут багато бажаючих відвідувати фітнес-клуб. Тому ми прийняли рішення, що наявний клуб треба вдосконалити. Ми додамо повноцінний спортивний басейн 25 м, лаунж-зону і банний комплекс. Місцезнаходження клубу досить цікаве, тут знаходиться зона відпочинку. Тому ми зробимо панорамний фасад, щоб з тренажерного залу відкривався гарний вид на озеро.

Андрій Трушевський, директор з продажу мережі фітнес-клубів Sport Life:

— Всі клієнти після реконструкції клубу отримають абсолютно новий, доповнений і вдосконалений формат послуг: сучасний басейн на 6 доріжок, розширені зали групових програм, тренажерний зал, укомплектований тільки ультрасучасним американським обладнанням, 2 лазні — російська і фінська. Всі діючі клієнти клубу на Райдужному на даний момент можуть відвідувати величезний спортивний комплекс на Маяковського, або ж клуб експрес-формату на Лісовому.

Питання щодо термінів реконструкції фітнес-клубу на Райдужному спікери прес-конференції прокоментували наступним чином:

— У квітні 2014 року ми почнемо будівництво і в четвертому кварталі 2014 роки ми плануємо здати готовий, повністю оновлений і вдосконалений об'єкт.

Читати далі...