ico Спробуйте новий дизайн сайту!

Забіг Ladies Run на честь жінок за підтримки Sport Life

Дата, время
Четвер, 9 Березень, 2017

8 березня 2017 року більше ніж півтисячі бігунів з усієї України зустрічали весну яскравою пробіжкою у столичному Маріїнському парку. Захід став черговим забігом, організованим біговою спільнотою New Balance Top Runners за підтримки Sport Life.

На старт 6-кілометрової дистанції вийшли спортсмени-аматори, професійні легкоатлети, корпоративні та сімейні команди і навіть домашні улюбленці. І хоча цей весняний забіг мав розважальний характер, кожен учасник міг позмагатися за цінні призи від партнерів забігу: річні абонементи мережі фітнес-клубів № 1 Sport Life, спортивне екіпірування New Balance та солодкі подарунки від «Просто Мед».

А на честь жіночого свята ювелірний завод «Золотий Вік» підготував для учасниць забігу сюрприз, який став унікальною особливістю Ladies Run. Вперше в Україні на старт «Забігу красунь» вийшли 400 чарівних учасниць, кожна з яких на фініші отримала срібні підвіски авторського дизайну.

Ще однією родзинкою стало урочисте вітання учасниць свята учнями Київського військового ліцею імені Івана Богуна та зйомка бігового флешмобу за допомогою новітніх дронів компанії DJI, які на волонтерській основі надав офіційний дистриб’ютор в Україні — компанія Smart Trading.

Ігор Олексієнко, директор забігу: «Ми, Top Runners, щиро радіємо, що нам вдалося організувати масштабне бігове свято і таким чином привітати учасниць з Міжнародним жіночим днем. Ювелірні прикраси, якими нагороджувалися наші спортсменки, були розроблені спеціально для цього забігу з урахуванням побажань дівчат носити їх як під час тренувань, так і просто кожного дня. Натхненням для дизайну срібних кулонів стали сильні, наполегливі та водночас чарівні жінки, для яких пробіжка — це вже невід’ємний елемент життя. Щиро запрошуємо усіх на наші тренування та майбутні забіги. Повірте, ми знаємо, як вас здивувати!».

Святковий захід Ladies Run по праву можна вважати найкрасивішим забігом цієї весни!

Читати далі...