ico Спробуйте новий дизайн сайту!

Прес-конференція про відкриття в Кременчуці (INTERFAX)

Дата, время
Четвер, 24 Жовтень, 2013

Сьогодні, 24 жовтня, в ІНТЕРФАКС-Україна відбулася прес-конференція, присвячена відкриттю величезного спортивного комплексу в Кременчуці.

Валерій Моцар, генеральний директор компанії «ЕВРОПАБУД»:

— Мені дуже приємно, що у мене з'явилася можливість реалізувати такий проект у себе в місті. У нас в Кременчуці немає об'єктів такого рівня — це 100%-ва правда. Є невеликі клуби і басейни, але вся інфраструктура, інженерне забезпечення абсолютно не відображають критерії нинішнього часу. У нашому ж басейні, наприклад, застосовані найсучасніші світові тенденції, системи водоочищення: озонування, ультрафіолет, величезні спеціальні фільтри та ін. Крім того, в нашому клубі буде дитячий клуб — це величезний плюс для подібної споруди.

Максим Зарецький, керуючий партнер групи компаній Sport Life:

— Спорткомплекс в Кременчуці — це міні-Палац Спорту. З точки зору якості будівництва, проекту і функціональності — це дійсно Палац. Весь комплекс фітнес-послуг і околофітнес-послуг знаходиться під дахом одного будинку. Власне, це і робить проект унікальним в рамках міста Кременчук, бо нічого подібного в м.Кременчуці до сих пір не було.

— Будівництво клубу, перш за все, починається з ділянки. Наш клуб знаходиться на великому проспекті, який з'єднує два найбільших району в місті. Це дуже зручно, — повідомив пресі ще про одне з переваг нового клубу Sport Life Валерій Моцар.

— На даний момент до клубу вже підведені всі інженерні комунікації. Він знаходиться на завершальній стадії будівництва. Максимально пізні терміни відкриття спорткомплексу в Кременчуці — це кінець січня — середина лютого 2014 року, — прокоментували стадію реалізації проекту спікери прес-конференції.

Новий клуб в Кременчуці — це три з половиною тисячі квадратних метрів, де є абсолютно все для повноцінного заняття фітнесом: ультрасучасний спортивний басейн на 6 доріжок, зали групових програм, тренажерний зал, оснащений найсучаснішим американським устаткуванням, бійцівський клуб, SPA-комплекс з самими кращими світовими лазнями, унікальна послуга — дитячий клуб і багато іншого.

 

Читати далі...