ico Спробуйте новий дизайн сайту!

Sport Life в Черкасах отримав нагороду на конкурсі «Лауреати спортивного року — 2012»

Дата, время
Вівторок, 5 Лютий, 2013

1 лютого в Черкаському драматичному театрі імені Т. Г. Шевченка відбулася щорічна церемонія нагородження кращих у своїй справі спортсменів, тренерів та інших діячів спорту. 

Переможцем в номінації «Спортивна подія року» став фітнес-клуб мережі Sport Life. Його поява в місті і урочисте відкриття — одне з важливих по значущості спортивних подій минулого року, яке було широко висвітлено на екранах і в пресі і яке також зібрало величезну кількість людей.

Черкаський міський голова Сергій Одарич зазначив, що головна заслуга Sport Life — це його поява в Черкасах. «І це вже позитивне досягнення, оскільки це світовий рівень спортивних залів і занять спортом, як для професіоналів, так і для любителів. Вже 9 лютого в басейні комплексу, відбудеться заключний етап Чемпіонату міста з триатлону (акватлону) серед дітей», — зазначив Одарич.

«Це визнання — черговий доказ того, що регіональний розвиток мережі фітнес-клубів SportLife безумовно правильна стратегія бізнесу і те, що ми робимо сьогодні — це дійсно великий внесок у формування здорової нації», — каже фітнес-директор клубу Sport Life в Черкасах Марина Ярмоленко.

Читати далі...