ico Спробуйте новий дизайн сайту!

Sport Life і «Будхаус Груп» взяли участь в щорічній виставці «Mall Expo»

Дата, время
Середа, 31 Жовтень, 2012

30-31 жовтня в Києві проходила виставка «Mall Expo», в рамках якої був Головний саміт торгової індустрії.

Гордістю експозиції і магнітом для орендарів і журналістів був стенд компанії «Будхаус Груп» спільно з мережею фітнес-клубів Sport Life. На сьогоднішній день інвестиційно-девелоперська компанія «Будхаус Груп» — одна з найбільш динамічно розвиваються девелоперських компаній українського ринку, в портфелі якої налічується велика кількість проектів на стадії реалізації і проектування. Саме такий титул отримав девелопер на церемонії «City Awards» на «Mall Expo». Кращими в своїх категоріях були названі регіональні проекти, що належать інвестиційно-девелоперської компанії «Будхаус Груп» — «Нікольський» в Харкові і «ZEBRA» в Одесі. Примітно, що якірним орендарем в цих ТРЦ буде мережу фітнес-клубів Sport Life.

Обидва об'єкти будуть введені в експлуатацію в другій половині 2014 року. Сьогодні Sport Life вже є якірним орендарем (4 500 м²) в ТРЦ «Fabrika» в м. Херсон, який також належить «Будхаус Груп».

«Для нас, як для власників торгово-розважальних центрів, Sport Life цікавий не тільки, як якірний орендар, який дає великий трафік людей, а перш за все цікавий, як складова інфраструктури об'єкта. Безсумнівно, він робить ТРЦ унікальним і концептуальним в своєму роді. Присутність спорткомплексу в ТРЦ цікаво не тільки орендодавцю, а й іншим орендарям через платоспроможного і стабільного щоденного потоку людей, що йдуть на заняття у фітнес-клуб», — повідомив комерційний директор« Будхаус Груп» Максим Гаврюшин.

За словами керуючого партнера Групи компаній Sport Life Максима Зарецького присутність фітнес-клубів в торгових центрах — це новий для України напрям, коли в США - це вже давно встановлена ​​практика. Людям зручно прийти в мовляв, де можна купити продукти, зробити шопінг, позайматися фітнесом і сходити в кіно.

«З точки зору динаміки розвитку мережі ми бачимо перспективу якраз в регіонах. Оскільки протягом останніх кількох років там було побудовано і будується велика кількість ТРЦ і ТЦ. Але це не означає, що столиця перестала бути нам цікавою. Сьогодні з «Будхаус Груп» у нас стратегічне партнерство щодо спільного розвитку на ринку України», — прокоментував Максим Зарецький.

Читати далі...