ico Спробуйте новий дизайн сайту!

Тренер Sport Life став Чемпіоном України з бодібілдингу та фітнесу

Дата, время
Неділя, 14 Жовтень, 2012

Херсон 14 жовтня 2012 року було зосередженням самих бурхливих емоцій. А епіцентром напруження пристрастей став Херсонський обласний драматичний театр, де проходив Чемпіонат України NABBA з бодібілдингу та фітнесу.

Величезна кількість спортсменів-учасників, любителів бодібілдингу та фітнесу і просто вболівальників все ж зміг вмістити цей зал. Прийшли всі, хто займається і займався в фітнес-залах Херсона. А зібралися вони для того, щоб визначити кращих спортсменів, а також переможця абсолютній категорії.

У суддівському комітеті були присутні такі відомі в світі спорту особистості, як Васьковський Спартак Миколайович, головний суддя і Президент NABBA / WFF України, і дворазова Чемпіонка світу з бодібілдингу Олена Стадник. У заході більш ніж активно брали участь і глядачі, вигукуючи імена фаворитів.

Головна інтрига вечора - визначення кращого спортсмена в абсолютній категорії. І дуже радує той факт, що 1-е місце 22-го відкритого Чемпіонату України NABBA з бодібілдингу та фітнесу серед чоловіків зайняв Менеджер тренажерного залу Sport Life м. Херсон Кулаков Олег, отримавши Майстри спорту України з бодібілдингу. Друге місце на Чемпіонаті зайняв інструктор тренажерного залу Sport Life Херсон Смола Ігор.

Вони завжди мріяли бути кращими. Як відомо, мрії збуваються, тим більше, якщо за простим бажанням ховається багаторічна робота над собою.

Читати далі...