ico Спробуйте новий дизайн сайту!

Відбулася прес-конференція з приводу клубу на Дніпровській набережній

Дата, время
Вівторок, 16 Жовтень, 2012

15 жовтня в прес-центрі «УНІАН» Директор ТОВ «КЖБК» Олександр Ярош і засновник групи компаній Sport Life Дмитро Єкімов підписали угоду про оренду приміщення на Дніпровській Набережній, 19а (колишня «Планета Фітнес» — Княжий Затон) і повідомили про відкриття нового фітнес-клубу Sport Life вже через два місяці. 

Ті клієнти, у яких на руках виявилися діючі карти в закрився клуб, зможуть переоформити їх в Центрі підтримки клієнтів, який знаходиться в Sport Life на Дніпровській Набережній, 23. Переоформлення триватиме до 1 листопада 2012 року за наявності договору, чека про оплату, карту пам'яті та документа, що посвідчує особу. Для переоформлення дитячої карти необхідне свідоцтво про народження дитини та документ, що засвідчує особу батька. Переоформлення карт здійснюється особисто.

Центр підтримки працює з 10:00 до 20:00 щодня (044 585 14 14).

Зараз фітнес-клуб закритий на реконструкцію. Протягом двох місяців буде добудований дитячий басейн, розширено тренажерний зал, студії для групових програм і зроблений косметичний ремонт всього приміщення. Також буде оновлено парк тренажерів на нові американські.

Читати далі...