ico Спробуйте новий дизайн сайту!

Сьогодні в Кременчуці почалося будівництво фітнес-клубу Sport Life з трьома басейнами

Дата, время
П'ятниця, 28 Вересень, 2012

Відкрити фітнес-клуб планують менше ніж через рік. Про це розповів забудовник, директор компаній «ЕВРОПАБУД» і «ВЕКТРА ПЛЮС» Валерій Моцар на церемонії закладки капсули, приуроченої початку будівництва нового фітнес клубу мережі в Кременчуці. 

«Мені дуже приємно, що сьогодні для всіх кременчужан, які люблять спорт, ми заклали капсулу під будівництво нового спорткомплексу. Це буде найбільший комплекс для всієї родини, де крім тренажерних залів і спортивних секцій для дітей буде ще три басейни. Крім матеріальних зобов'язань, я взяв на себе і моральний обов'язок. Менше ніж через рік ми відкриємо цей клуб для всіх тих, хто хоче займатися спортом і бути здоровим. цей комплекс ми побудуємо за сучасними стандартами з використанням енергозберігаючих технологій, сонячних колекторів, потужною системою вентиляції і кращих екологічно чистих матеріалів», — заявив Валерій Моцар.

В рамках церемонії кращим учням міської школи були подаровані клубні карти на відвідування нового спорткомплексу.

«Після завершення будівництва в новому фітнес-клубі загальною площею 3500 м² будуть просторі тренажерні зали і кардіотеатр, три басейни, в тому числі дитячий басейн і басейн для грудничкового плавання. Передбачено дві студії для проведення групових програм, студія з секціями з бойових мистецтв, а також дитячий клуб з оздоровчими та розвиваючими програмами. Жителі Кременчука гідні тільки найкращого. На сьогоднішній день по Україні працюють 17 фітнес-клубів мережі Sport Life, 7 з яких працюють в регіонах», — повідомив Віце-президент мережі фітнес-клубів Sport Life Віталій Левицький.

Читати далі...