ico Спробуйте новий дизайн сайту!

У Києві пройшов другий міжнародний марафон

Дата, время
Понеділок, 17 Вересень, 2012

У Києві, 16 вересня, відбувся другий міжнародний «Київський напівмарафон-2012». Захід був організований ГУ у справах сім'ї, молоді та спорту КМДА та Федерацією легкої атлетики України за підтримки мережі фітнес-клубів Sport Life. 

Згідно з протоколом, на старт за заявками вийшли трохи більше 2 тисяч осіб. Однак фактично бігунів виявилося ще більше. Приблизно близько сотні людей приєдналися до біжучим масам, особливо на дистанції 0,5 км, після старту — просто на вулицях зробили крок в пелетон з тротуару і побігли.

Втім, фінішувати під аркою марафону на Михайлівській площі бігунам без офіційних номерів, судді не заважали.

Учасники марафону бігли індивідуально і групами — від підприємств, фірм, студентських та інших громадських об'єднань. Крім можливості долучитися до здорового способу життя і продемонструвати як особисту, так і групову швидкість, напівмарафон дав можливість заявити про себе учасникам прикольними нарядами, написами на футболках і фірмовим, (тобто — від своєї фірми) стилем одягу.

Участь в напівмарафоні взяли і співробітники «Sport Life Media Group» в складі 20-ти учасників, серед яких Анна Мігель зайняла почесне друге місце в абсолютній першості серед дівчат.

У забігах на 21 км і 5 км брали участь понад 2000 осіб з України, Росії, Республіки Білорусь, Польщі, Іспанії, Грузії, Сполучених Штатів Америки, Кенії, Франції, Італії та інших країн.

Читати далі...