ico Спробуйте новий дизайн сайту!

Олександр Попов вручив кубок переможцям з триатлону

Дата, время
Понеділок, 10 Вересень, 2012

У Києві відбувся Перший Київський суперспринтом в стилі Urban Race — Кубок Водного Стадіону. У популярному місці міста, на Оболонській набережній, з кромки води на міському плавальний етап (400 м) кинулися близько сотні спортсменів. Причому зірок світового і українського триатлону від простих любителів відділяло на старті чотири кроки.

Незважаючи на температуру води, яка дозволяє використовувати гідрокостюм, всі головні претенденти на подіум стартували без них — занадто висока ціна кожної секунди в транзитній зоні, що б втрачати її на переодягання. Проте, наш земляк Роман Король вигравши з невеликим відривом плавання і блискавично пройшовши першу транзитну зону, спробував самотужки розвинути успіх на вело - на жаль, суперники, об'єднавшись дістали його.

Після 10-ти кілометрового велоетапа в тразітную зону №2, група лідерів блискавично влетіла і відразу ж «вилетіла» з неї на 3-х кілометровий біговій етап. Відразу був узятий дуже високий темп. До середини дистанції визначилася трійка лідерів, а потім і пара лідерів — Іванов і Сюткін. Іван довгим спуртом здавалося вже доведе свою перевагу, але Олексій все таки втримався за ним і перетнув фінішну лінію на кілька миттєвостей попереду. Через кілька хвилин ситуація повторилася в жіночому виконанні — дві явні фаворитки, ні на секунду не відпустивши одна іншу на всіх етапах, розіграли фініш в якому перемога дісталася спортсменці з Дніпропетровська Рижих Інні.

Вітаємо переможців та призерів — у чоловіків весь п'єдестал дістався представникам команди Sport Life: 1 Олексій Сюткін (Черкаси), 2 Іван Іванов (Комсомольськ), 3 Дмитро Маляр (Дніпропетровськ). У жінок перемогла спортсменка Sport Life — Інна Рижих (Дніпропетровськ), другою була Інна Циганок (Росія) і третьої Степаненко Олександра (Житомир).

Призерів нагороджував голова КМДА Олександр Попов, який давно не байдужий до цього прекрасного виду спорту.

Читати далі...