ico Спробуйте новий дизайн сайту!

Sport Life — партнер Открытого Чемпионата Київа по пляжному волейболу

Дата, время
Неділя, 2 Вересень, 2012

31 серпня — 2 вересня в рамках всукраінского екстрим-фестивалю «Free Games» пройшов заключний етап відкритого чемпіонату міста Києва «Столичний» з пляжного волейболу серед чоловічих та жіночих команд.

Організаторами турніру виступила Федерація волейболу в місті Києві за підтримки мережі фітнес-клубів Sport Life.

У турнірі взяли участь 31 чоловічий та 16 жіночих команд з Києва і області, Дніпропетровська, Чернігова та Краматорська, серед яких були 2 майстри спорту міжнародного класу та 6 майстрів спорту. Крім того, про участь заявили і приїхали компнди з Санкт-Петербурга.

Фінальний матч на 4-му етапі у чоловіків не виправдав сподівань учасників і глядачів, і всі побачили дуель-класико київського пляжного волейболу в якому взяли участь команди майстрів спорту Романенко Роман / Булатецький Максим і майстрів спорту міжнародного класу, олімпійських чемпіонів (Дефлімпійські ігри, серед людей з порушенням слуху та мови) Полторацький Олександр / Тарасов Сергій. Гра цих визнаних майстрів не обдурила очікування глядачів по її високого рівня, азарту і напрузі, що панував на корті протягом півгодини.

І в наполегливій боротьбі вольову перемогу на більше менше здобула команда Романенко Роман / Булатецький Максим.

Змагання з пляжного волейболу стали організаційною частиною всього фестивалю «Free Games», який відвідала величезна кількість глядачів і представників медіа. Призерам етапу були вручені пам'ятні кубки та медалі так само як і переможцям всього чемпіонату.

Читати далі...