ico Спробуйте новий дизайн сайту!

На рингу Sport Life Кучер нокаутував Бателлі

Дата, время
Неділя, 19 Серпень, 2012

Володар пояса WBC International Silver, перспективний боксер першої важкої ваги, українець Дмитро Кучер (18-0, 14 КО) отримав дострокову перемогу технічним нокаутом над Джеофрі Баттело (25-4, 21 КО) з Бельгії.Поєдинок був зупинений в п'ятому раунді, після того як Баттело двічі опинявся на підлозі в четвертому раунді і ще три рази в п'ятому.

У головній події андеркарту турніру Elite Boxing Promotion, який відбувся 19 серпня в фітнес-клубі Sport Life, Марат Кулумбегов (7-0-1, 4 КО) здобув перемогу одноголосним рішенням суддів над Артемом Щегловим (5-8, 4 КО). Рахунок суддівських записок після восьми раундів: тричі 80-72 — все на користь Кулумбегова.

Також в цей вечір Олег Малиновський (4-0, 2 КО) в 6-раундовому бою здобув дострокову перемогу технічним нокаутом над Равілем Мухамадьяровим (9-50-2, 7 КО). Поєдинок завершився на 1:32 другого раунду. Мухамадьяров пропустив удар по корпусу, і йому два рази були відрахувати нокдаун.

Український напівсередньоваговик Ілля Примак (2-0, 2) здобув прохідну перемогу над дебютантом Антоном Бовенко. Зустріч була зупинена вже в першому раунді після пропущеного Бовенко удару по корпусу.

В рамках турніру відбувся також 3-раундовий просмотровий спаринг, в якому зійшлися Михайло Дутченко з Молдови і киянин Влад Барановський.

Читати далі...